Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Intellivision Amico: Ανασχεδιασμένο controller και ανακοινώσεις για τους developers (video)

*
Η Intellivision γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας της στην αγορά των games και έτσι η Intellivision Entertainment έκανε αρκετές ανακοινώσεις σχετικά με το Intellivision Amico system. Μέσα από ένα νέο video παρουσίασε το ανασχεδιασμένο χειριστήριο της κονσόλας που ετοιμάζει, ενώ σημείωσε πως 25 developers (μέσα στους οποίους οι Other Ocean, Digital Eclipse και Choice Provisions) εργάζονται αυτήν τη στιγμή πάνω σε παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για το σύστημα. Ο συνολικός αριθμός των games που αναπτύσσονται αυτήν τη στιγμή είναι 75, με τα 45 από αυτά να κυκλοφορούν στο λανσάρισμα.

Το Intellivision Amico θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου 2020, ενώ θα έχει και παρουσία στην E3 2020. Μέχρι τότε, δείτε περισσότερα μέσα από το παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*