Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Intel’s Core i9 X Series: Έως και 18 πυρήνες στις υπηρεσίες σας

*
Πέρυσι στην Computex, η Intel παρουσίασε τον πρώτο της 10πύρηνο επεξεργαστή για εμπορική χρήση και φέτος είπε να πάει ένα βήμα παραπέρα. Έτσι παρουσιάζει τη σειρά “Core-X” και το πρώτο τέκνο αυτής, τον δεκαοκταπύρηνο επεξεργαστή i9-7980XE. Με τιμή στα 1,999 δολάρια φαίνεται να υπερνικά το 16πύρηνο Threadripper CPU της AMD, δίνοντας ακόμα περισσότερη δύναμη σε όσους τη χρειάζονται, ενσωματώνοντας πάνω από ένα teraflop υπολογιστικής ισχύος. Αν πάντως οι 18 πυρήνες είναι υπερβολή για εσάς, θα υπάρξουν εκδόσεις με 10, 12, 14 και 16 πυρήνες, με το φθηνότερο εξ αυτών να τιμολογείται στα 999 ευρώ. Όλα τα chips της νέας σειράς μπορούν να υπερχρονιστούν στα 4.3GHz dual-core speeds με Turbo Boost 2.0 και 4,5GHz με Turbo Boost 3.0. Και επειδή όλη αυτή η δύναμη φέρνει και μεγάλες θερμοκρασίες, η Intel θα λανσάρει τη δική της λύση με υδρόψυξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*