Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jeep και Razer κατασκεύασαν ένα ηλεκτρικό off-road scooter

*
H τρέλα των ηλεκτρικών scooter δεν φαίνεται να σταματάει, το κάθε άλλο. Η Jeep συνεργάζεται με την Razor στο μοντέλο RX200, ένα e-scooter για ενήλικες το οποίο σχεδιάζεται για χρήση αποκλειστικά σε περιβάλλον off-road. Σε σχέση με άλλα e-scooters είναι αργό, φτάνοντας σε ταχύτητα μόλις τα 12 μίλια ανά ώρα. Παρόλα αυτά συνδυάζει το στενόμακρο design του με ελαστικά αέρος ειδικού σχεδιασμού για off-road, τα οποία υπόσχονται μια άνετη βόλτα – τουλάχιστον όπου θα επιτρέπεται απο τον νόμο.

Αν φοβάστε οτι θα χαθείτε, είναι λίγο δύσκολο, καθώς η ζωή της μπαταρίας του RX200 είναι μόλις 40 λεπτά. Ενδεχομένως να εκτιμήσετε το styling που έχει δανειστεί νότες απο την Jeep αν είστε fan. To RX200 είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του Amazon και της ιστοσελίδας της Razor, αλλά ακόμη περιμένουμε λεπτομέρειες για την τιμή. Ευελπιστούμε πως θα είναι σημαντικά φθηνότερο απο το e-bike της Jeep, το οποίο κοστολογείται στα $5.899.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*