Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: Από το δεύτερο εξάμηνο του 2021 και μετά η ομαλοποίηση της διαθεσιμότητας για PS5

*
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, αναφέρθηκε στο πότε αναμένεται να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τη ζήτηση και την προσφορά του PlayStation 5. Φαίνεται ότι οι ελείψεις θα συνεχιστούν για μερικούς μήνες ακόμα, με τον Ryan να σημειώνει ότι το δεύτερο μισό του 2021 θα ξεκινήσει να "χτίζεται" απόθεμα στα καταστήματα.

"Η ζήτηση ήταν πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Αυτό, σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα της αλυσίδας προμηθειών, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν ελαφρώς λιγότερες προμήθειε σε σε σχέση με την αρχική πρόβλεψη. Τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα κάθε μήνα που περνάει μέσα στο 2021. Οι βελτιώσεις στις προμήθειες θα γίνουν ορατές μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2021", ήταν πάνω κάτω τα λόγια του Ryan.


Όμως δεν μπόρεσε να υποσχεθεί ότι την εορταστική περίοδο του 2021, θα είναι δυνατό να ικανοποιηθούν όλοι όσοι θέλουν να αγοράσουν το PlayStation 5, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν, παρά ελάχιστα, μαγικά ραβδιά που να μπορεί να χρησιμοποιήσει η Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*