Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LG C1 και LG G1 OLED TVs υποδέχονται το 120Hz Dolby Vision για καλύτερες επιδόσεις στο gaming

*
Η LG επιβεβαίωσε την υποστήριξη του Dolby Vision HDR στα 4K 120Hz για μερικές από τις τηλεοράσεις της, όπως οι LG C1 και LG G1 OLED. Η εταιρεία σημείωσε πως είναι ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει αυτά τα δεδομένα σε τηλεοράσεις του σήμερα και σημείωσε πως το firmware που «ξεκλειδώνει» αυτή τη δυνατότητα είναι το 03.15.27. Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε πως θα έρθει και σε άλλες τηλεοράσεις του 2021 μέσα τον Ιούλιο, όπως η σειρά OLED Z1, η σειρά QNED Mini LED QNED99 και οι τηλεοράσεις με NanoCell NANO 99. Αν έχετε κάποια από τα παραπάνω μοντέλα, καλό θα ήταν να ελέγξετε για κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Να σημειώσουμε πως το firmware update αυτό προσθέτει και το Game Dashboard, ένα νέο menu που βοηθάει στη ρύθμιση της τηλεόρασης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*