Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LG V50 ThinQ: Αυτό είναι το πρώτο 5G smartphone της LG

*
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εικόνα έδωσε στη δημοσιότητα ο γνωστός @evleaks, παρουσιάζοντας το LG V50 ThinQ, το πρώτο 5G smartphone της LG. Η συσκευή θα αποκαλυφθεί πλήρως τις επόμενες μέρες στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2019 και πιο συγκεκριμένα στην ειδική συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει η LG για τις 24 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη. Το λογότυπο της Sprint είναι συνέχεια της συνεργασίας που ανακοινώθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές τον Αύγουστο του 2018 για την εξέλιξη και ανάπτυξη του 5G. Η συσκευή θυμίζει αρκετά το V40 και αρκετοί εκτιμούν πως πρόκειται απλά για μια αναβαθμισμένη έκδοση της εν λόγω συσκευής, με επεμβάσεις μόνο στο εσωτερικό τμήμα. Οι πληροφορίες μιλούν για Snapdragon 855 chipset με vapor chamber, μπαταρία 4000mAh και το X50 5G modem. Η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν μια τιμή κοντά στα 1200 δολάρια και κυκλοφορία και στην αγορά της Ευρώπης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*