Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LG: Μέχρι 23 ώρες η διάρκεια μπαταρίας των νέων της Laptop

*
Η τελευταία προσπάθεια της LG να συνδυάσει εξαιρετικά λεπτή σχεδίασε με high end αποδόσεις μπορεί να έλυσαν μερικά από τα προβλήματα τις εταιρείας, όμως τα νέα Gram 14 έρχονται με μια βασική αλλαγή σε σχέση με τον προκάτοχό τους. Δεν είναι το μέγεθος ή το βάρος η ουσιαστική διαφορά, αλλά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας η οποία μπορεί να κρατήσει σε λειτουργία το laptop για 23 ώρες με μια και μόνο φόρτιση. Αν αναλογιστεί κανείς πως το προηγούμενο μοντέλο η μπαταρία του διαρκούσε μόλις 5 ώρες, είναι μια σημαντική διαφορά, ίσως και κατόρθωμα.



Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Gram 14 της LG έχουμε δύο επιλογές, στις 13 και 15 ίντσες, τον νέο επεξεργαστή της Intel με την κωδική ονομασία Kaby Lake, 512GB HDD, 16GB RAM, είσοδο υποδοχής miscoSD και φυσικά USB-C για ταχύτερες φόρτισεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kostasmav
    • Πάντως ρε παιδιά αυτό το θέμα με τις μπαταρίες, θα πρέπει κάποια στιγμή όλες οι εταιρίες να το κοιτάξουν. Εχουμε φτάσει στην εποχή που κάθε κινητό είναι ένας μικρός φορητός υπολογιστής, και στο θέμα της διάρκειας μιας μπαταρίας έχουμε μείνει στην .... εποχή των παγετώνων. Πιο πολύ μου κρατούσε η μπαταρία στο Nokia 6110 που είχα σχεδόν 20 χρόνια πριν παρά στα σημερινά κινητά. Θα μου πείτε ok, άλλες τεχνολογίες, περισσότερα πράγματα που κάνει ένα κινητό, σύμφωνοι έντάξει. Δεν θα έπρεπε όμως και η ζωή μιας μπαταρίας να έχει εξελιχθεί και να είναι ανάλογη της τεχνολογίας σήμερα; Μια φορά την ημέρα φόρτιζα πριν 20 χρόνια, μια φορά την ημέρα φορτίζω και σήμερα !!!!!

    • majorfox
    • Να έχεις ανάγκη την μπαταρία του λάπτοπ η του κινητού...Η υπέρτατη παρακμή.

*