Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LG: Σκέψεις εξόδου από την αγορά των smartphones το 2021

*
Φαίνεται πως η LG σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την αγορά των smartphones μέσα στο 2021. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον αναφέρει η Korea Herald σε νέο της ρεπορτάζ, καθώς η κορεατική εταιρεία έχει γνωρίσει μεγάλη πτώση στα μερίδια και τους τζίρους της σε αυτόν τον τομέα. Σύμφωνα με το κείμενο που δημοσιεύτηκε, ο νυν CEO της εταιρείας έχει ενημερώσει τους υπαλλήλους της πως υπάρχουν σκέψεις για μεγάλες αλλαγές στα των smartphones. Ακόμη, η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε την εξέλιξη στο ρεπορτάζ, δηλώνοντας πως «από τη στιγμή που ο ανταγωνισμός μας είναι τόσο σκληρός, είναι ώρα για την LG να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Σκεφτόμαστε όλες τις πιθανές παραμέτρους και επιλογές, όπως την πώληση, την σμίκρυνση ή και την έξοδο από την αγορά των smartphones». Μένει να δούμε τι μας περιμένει στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*