Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leaker ισχυρίζεται πως τα renders της Huawei P50 Series που αποκαλύπτει είναι αληθινά

*
Η Huawei P50 Series θα αποκαλυφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και κάποια renders που έχουν εμφανιστεί ήδη φαίνεται πως είναι αληθινά. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον ισχυρίζεται ο χρήστης @RODENT950 στο Twitter, όπου και μέσω του λογαριασμού του δείχνει το πως θα είναι τα μεγάλα bumpers που θα βρίσκονται στο πίσω μέρος των νέων ναυαρχίδων για την κινεζική εταιρεία. Μάλιστα, είναι τόσο κοντινά τα πλάνα που φαίνονται οι φακοί μέσα στις ειδικές υποδοχές, όπου και είναι μαζικά τοποθετημένοι. Στον επάνω κύκλο βρίσκονται τρεις φακοί και στο κάτω ένας. Μπορείτε να δείτε τις σχετικές εικόνες στη συνέχεια (με click πάνω τους, μεγαλώνουν) και να ετοιμαστείτε για την αποκάλυψη των Huawei P50 Series smartphones μέσα στο επόμενο δίμηνο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*