Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Legion Phone Duel: To νέο gaming smartphone με pop-up selfie camera και δύο μπαταρίες (videos)

*
Η Lenovo παρουσίασε επίσημα πλέον το πρώτο της gaming smartphone, το Lenovo Phone Duel. Η συσκευή έχει μια pop-up selfie camera που εμφανίζεται από το πλάι, έτσι ώστε να μην σας εμποδίζει την ώρα του gaming ή του video-chat. Η κάμερα έχει αισθητήρα 20MP, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 865 Plus, τα έως 12GB μνήμης LPDDR5 RAM και τα 512GB UFS 3.1 αποθηκευτικού χώρου. Δύο μηχανισμοί δονήσεων θα αναλάβουν να μεταφέρουν κάθε ανάδραση στα χέρια του παίκτη, ενώ και σχετικοί αισθητήρες στην οθόνη θα δίνουν όλες τις ευκολίες ενός χειριστηρίου. Κάθε μία από τις δύο μπαταρίες έχει χωρητικότητα 2.500mAh και μπορεί να φορτίσει σε περίπου 30 λεπτά με χρήση USB-C καλωδίων. Σε ό,τι αφορά την οθόνη, αυτή θα έχει διαγώνιο 6.65 ίντσες και 144Hz με ένα 240Hz sampling rate για μειωμένο input lag.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*