Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lenovo: 3 νέα tablets, 2 με υποστήριξη Dolby Atmos

Η Lenovo ανακοίνωσε τρία νέα tablets στο Mobile World Congress 2015, τα Tab 2 A10, Tab 2 A8 και Miix 300. Τα πρώτα δύο χρησιμοποιούν λειτουργικό Android ενώ το τελευταίο στρέφεται προς τα Windows. Το Tab 2 A10 έχει οθόνη IPS 10,1” με ανάλυση 1920 x 1080, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek, κάμερα 8MP, ζυγίζει μισό κιλό περίπου και έχει πάχος 8,9mm. Θα διατεθεί σε εκδόσεις τόσο με όσο και χωρίς LTE. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του πάντως είναι η υποστήριξη Dolby Atmos που συνδυάζεται με ενσωματωμένο soundbar πολλαπλών ηχείων που προσφέρουν όντως αναπάντεχα καλό αποτέλεσμα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Δεν αλλάζει βέβαια το γεγονός ότι με ακουστικά είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Η Lenovo υπόσχεται αυτονομία 10 ωρών χάρη σε μπαταρίας χωρητικότητας 7200mAh. Αρχικά θα τρέχει Android 4.4 και εντός του έτους αναμένεται αναβάθμιση σε 5.0. Το κόστος του μοντέλου υπολογίζεται στα $200 περίπου. Το Tab 2 A8 έχει οθόνη HD στις 8”, έχει βάρος 360gr, θύρα microSD αλλά, στην έκδοση LTE, και υποστήριξη για φωνητικές κλήσεις. Κατά τα άλλα ακολουθεί το παράδειγμα του μεγαλύτερου μοντέλου, έστω και αν εγκαταλείπει τη λύση του soundbar.



Πάντως το μικρό μοντέλο θα τρέχει εξ αρχής Arndoid 5.0, θα κοστίζει περί τα $129 ή $179 με υποστήριξη LTE. Το Miix 300 με τη σειρά του έχει σκοπό να είναι πιο προσιτό Windows tablet και από το Miix 2 άρα έχει ανάλογα ταπεινές προδιαγραφές. Η οθόνη HD IPS 8” είναι φωτεινή και συνοδεύεται από τετραπύρηνο επεξεργαστή Atom, 64GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 5MP, υποδοχή για κάρτα microSD και ετήσια συνδρομή στο Office 365. Τρέχει Windows 8.1 και φυσικά θα αναβαθμιστεί με Windows 10 όταν έρθει η ώρα. Θα κοστίζει περί τα $150 και αναμένεται τον Ιούλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*