Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lenovo Legion Play: Νέα φορητή κονσόλα με λειτουργικό Android

*
Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία ήρθε στη δημοσιότητα πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια και αφορά το Lenovo Legion Play, μια νέα φορητή κονσόλα με λειτουργικό Android. Οι πληροφορίες συνοδεύονται και από τις πρώτες εικόνες που εντοπίστηκαν στο site της Lenovo και που δείχνουν ένα σύστημα που ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2021. Η αποκάλυψή του δεν έγινε, ωστόσο οι πληροφορίες εντοπίστηκαν και αναφέρουν μερικά πρώτα στοιχεία. Όπως το περιγράφει η ίδια η Lenovo, θα είναι η πρώτη Android cloud gaming κονσόλα που θα επιτρέπει το game streaming, αλλά και τη δυνατότητα απόλαυσης mobile games.



Στο κέντρο της υπάρχει μια οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών με αναλογία πλευρών 16:9, ανάλυση FHD και με υποστήριξη HDR. Τα χειριστήρια του συστήματος είναι ενσωματωμένα στο κυρίως σώμα, δεξιά κι αριστερά της, ενώ φέρει ακόμη διπλό σετ ηχείων, μηχανισμό ανάδρασης και μπαταρία 7000mAh. Στο δεξί μέρος βρίσκουμε τα κλασικά πλήκτρα εντολών του Xbox με τα αντίστοιχα γράμματα, ενώ από τις εικόνες ξεχωρίζουν το D-Pad, τα shoulder buttons, οι δύο αναλογικοί μοχλοί και άλλα δύο πλήκτρα που θα έχουν σχετικές λειτουργίες.



Στο κάτω μέρος υπάρχει ένα USB-C port, μια υποδοχή για τα ακουστικά και ενσωματωμένο μικρόφωνο, ενώ φαίνεται πως θα προσφέρει λειτουργίες YouTube, Google Drive, Chrome και GeForce Now. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*