Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lenovo Legion Pro 2: "Έσκασε" το πρώτο tease

*
Ο Chen Jin, Διευθύνον Σύμβουλος της Lenovo, επιβεβαίωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Weibo πως το επόμενο κεφάλαιο της σειράς gaming smartphones Legion Pro είναι γεγονός. Ο ίδιος δηλώνει μάλιστα πως η συσκευή δεν πρόκειται να κάνει καμία περικοπή στα χαρακτηριστικά αφού στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές την απόλυτη εμπειρία gaming.

Το πρώτο tease του Legion Pro 2 — όπως λογικά θα ονομάζεται — δεν αποκαλύπτει πολλά, υπαινίσσεται παραταύτα πως ο τομέας της ψύξης είναι πρωτίστης σημασίας. Δεδομένων δε των χαρακτηριστικών του πρώτου μοντέλου εύλογα κανείς μπορεί να περιμένει το εξής: Τον Snapdragon 888 της Qualcomm να χτυπά κάτω από τα καπό με την Adreno 660 να αναλαμβάνει τα γραφικά, 16GB RAM, μπαταρία των τουλάχιστον 5000mAh, οθόνη τύπου AMOLED με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, και φυσικά κάποιου είδους active-cooling όπως ένας ενσωματωμένος ή προαφαιρούμενος ανεμιστήρας.


Για περισσότερα νέα μείνετε συνοψισμένοι στο Enternity.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*