Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lenovo Legion gaming smartphone: Στα 144Hz η οθόνη, διέρρευσαν τα specs (video)

*
Η Levono ετοιμάζεται για την αποκάλυψη του Lenovo Legion gaming smartphone της στις 22 Ιουλίου και έχουμε πλέον νέα teasers αλλά και διαρροές. Η εταιρεία σημειώνει πως η οθόνη θα έχει 144Hz display για τα του gaming και ένα video παρουσιάζει το Lenovo ZUI 12 (βασισμένο στο Android 10) με ένα wallpaper που παρουσιάζει χρονισμούς CPU και GPU, καθώς και μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα specs. Όπως φαίνεται, βλέπουμε απλή αναφορά στον Snapdragon 865, 6GB LPDDR5 και 128GB UFS 3.0 μνήμης. Οι ενδείξεις για μια Pro έκδοση της συσκευής είναι αρκετές, οπότε τα παραπάνω specs μπορεί απλά να είναι της κανονικής έκδοσης. Το πιο ακριβό μοντέλο αναμένεται να έχει 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Από τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά έχουμε το 90W fast charging για την μπαταρία των 5.000mAh και τα dual speakers με 65mm drivers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*