Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lenovo και Google παρουσίασαν το Mirage Solo VR headset

*
Η Lenovo είναι ο συνήθης ύποπτος όταν η Google θέλει να δοκιμάσει νέο hardware και μπορεί το Project Tango να μην προχώρησε, όμως τα stand-alone Daydream VR headsets ίσως τα πάνε καλύτερα. Το πρώτο του είδους για την εταιρεία είναι το Lenovo Mirage Solo και η τεχνολογία που του δίνει πνοή ονομάζεται WorldSense. Η συσκευή καταγράφει τις κινήσεις των χρηστών δίχως να χρειάζονται εξωτερικοί αισθητήρες, όπως συμβαίνει με τα άλλα stand-alone headsets, ενώ η αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο θα πραγματοποιείται μέσω του Daydream controller. Το headset διαθέτει το chipset Snapdragon 835 VR με 4GB RAM, κάτι που φέρνει την απόδοσή της στα ίδια επίπεδα με αυτά του Oculus Go/Mi VR Standalone και η Lenovo υπόσχεται γωνία θέασης 110°. Η ατονομία του Lenovo Mirage Solo θα φτάνει τις 7 ώρες και είναι σχεδιασμένο με τρόπο τέτοιο που θα χρησιμοποιείται άνετα από όσους φοράνε γυαλιά. Για την ώρα, δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*