Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Logi: Νέο sub-brand και λογότυπο για την Logitech

Η Logitech αποκάλυψε το επανασχεδιασμένο λογότυπο της και την έναρξη ενός νέου sub-brand που ονομάζεται Logi. Σύμφωνα με τα λόγια του Chief Design Officer Alastair Curtis (πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της Nokia), το όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργεί προϊόντα με βάσει το «σχεδιασμό ως ήθος και νοοτροπία». Η Logitech κινείται πλέον σε μια τολμηρή νέα παλέτα χρωμάτων, ενώ, οι νέες κατηγορίες προϊόντων «που θα εμφανιστούν σύντομα στην αγορά, θα αναδείξουν το νέο brand της εταιρείας».



Ο Curtis τόνισε ότι το brand “Logitech” παραμένει ως ονομασία για την εταιρεία και η μάρκα “Logi” θα συνδέεται με πιο πειραματικά και φουτουριστικά projects, στα οποία θα περιλαμβάνονται προϊόντα που θα καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα και μέχρι τότε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*