Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Logitech Brio 4K Pro: Η καλύτερη webcam της Logitech

*
Η νέα Logitech Brio 4K Pro είναι η καλύτερη webcam που δημιούργησε πότε η εταιρεία και ίσως η καλύτερη αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η κάμερα βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων στα €239 και αν η τιμή σαν φαίνεται κάπως τσιμπημένη, είναι λόγω των αρκετών δυνατοτήτων που προσφέρει η συσκευή. Με την Brio έχετε τη δυνατότητα εγγραφής video ανάλυσης 4Κ με HDR, ενώ με την νεότερη τεχνολογία της εταιρείας, RightLight, βελτιώνεται αρκετά η ποιότητα της εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, η κάμερα διαθέτει υπέρυθρες για την αναγνώριση του προσώπου σας, ενώ σας επιτρέπει να κάνετε πενταπλό ζουμ ανάλυσης 1080p/60fps.



Με το YouTube να υποστηρίζει πλέον 4Κ και HDR, σίγουρα μετά την Brio θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες το παράδειγμά της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*