Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Logitech Immerse: Νέα εφαρμογή βελτιώνει τον ήχο με μια φωτογραφία του αυτιού σας!

*
Η Logitech ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή, το Logitech Immerse, που θα φέρει επανάσταση στα του ήχου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία, το app που ονομάζεται Logitech Immerse και έχει αναπτυχθεί από την Embody, θα επιτρέπει στον χρήστη να ακούει ήχους όπως στον πραγματικό κόσμο και θα τον κάνει να τους αισθάνεται απίστευτα κοντά του. Το Logitech Immerse App δημιουργεί ένα ειδικό προφίλ για κάθε χρήστη. Για να εγγραφεί κανείς, θα πρέπει να σαρώσει ένα QR Code και να τραβήξει μια φωτογραφία του δεξιού αυτιού του με το smartphone του. Στη συνέχεια, η εφαρμογή αναλύει με κάποιους αλγόριθμους όλη την μορφολογία του αυτιού και προβλέπει πως το εν λόγω όργανο λαμβάνει κάθε ηχητικό μήνυμα.



To Logitech Immerse είναι μια συνδρομητική υπηρεσία με κόστος περί τα 3 δολάρια το μήνα και υποστηρίζει αρκετά Logitech G headsets, όπως τα G Pro X και Pro Gaming headset, καθώς και το Logitech G533.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*