Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MWC 2020: LG και ZTE αποσύρονται τελευταία στιγμή από την έκθεση

*
LG και ZTE ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν την συμμετοχή τους στο MWC 2020 την τελευταία στιγμή. Η απόφαση αυτή λήφθηκε λόγω των δυσκολιών και των μέτρων ασφαλείας που είναι ενεργά παγκοσμίως κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η LG σημείωσε με δήλωσή της στο επίσημο site της διοργάνωσης πως θα μεταφέρει τις ανακοινώσεις της σε ξεχωριστά events αργότερα μέσα στη χρονιά, σκεπτόμενη κυρίως την ασφάλεια των πελατών και των συνεργατών της, αφού υπάρχει μεγάλο ρίσκο να εκτεθούν σε κάποιον μολυσμένο επιβάτη ή και ταξιδιώτη. Η ZTE από την άλλη επιβεβαίωσε με δήλωσή της στην ιστοσελίδα Verge την απουσία της από την έκθεση, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων που υπάρχουν πλέον και στις εκδόσεις ταξιδιωτικής βίζα, αλλά και λόγω του ότι δεν θέλει να κάνει τους συνεργάτες της να αισθάνονται άσχημα ταξιδεύοντας με ρίσκο έκθεσης στον ιό που ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες τον πλανήτη. Υπενθυμίζεται πως το MWC 2020 είναι προγραμματισμένο για τις 24-27 Φεβρουαρίου και όπως είναι φυσικό, με τόσους επισκέπτες από την Κίνα, το τι θα γίνει φέτος στον εκθεσιακό χώρο της Βαρκελώνης είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*