Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MWC 2020: Nvidia και Amazon είναι οι επόμενες εταιρείες που εγκαταλείπουν την έκθεση λόγω κορονοϊού

*
Ο κορονοιός και η εξάπλωσή του είναι ο λόγος που άλλες δύο μεγάλες εταιρείες εγκαταλείπουν το MWC 2020. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, Nvidia και Amazon ανακοίνωσαν πως δεν θα παραβρεθούν στη μεγαλύτερη έκθεση κινητής τηλεφωνίας που είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Φεβρουαρίου. Η Nvidia σημείωσε πως δεν θα μπορέσει να μιλήσει για όσα έχει κάνει πάνω στο 5G και την τεχνητή νοημοσύνη, ωστόσο σημείωσε πως η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού της είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητα.

Η Amazon από την πλευρά της τόνισε πως ακούει τις ανησυχίες των συνεργατών της και μετά τα πολλά κρούσματα, πήρε την απόφαση αποχής. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες, παρόμοια απόφαση πήραν οι LG και Ericsson. Η διοργανώτρια εταιρεία πάντως σημειώνει πως η έκθεση θα γίνει κανονικά και πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους έρχονται από την επαρχεία Hubai, καθώς και σε όσους έχουν ταξιδέψει στην Κίνα τις τελευταίες 15 μέρες πριν την έναρξη της έκθεσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*