Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MWC 2020: Μαζική αποχώρηση εταιρειών λόγω του κορονοϊού

*
Τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων ετών καλείται να αντιμετωπίσει το MWC 2020, καθώς άλλες 6 εταιρείες ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να μη συμμετέχουν στο event λόγω του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, οι Intel, Vivo, MediaTek, Cisco, Facebook και Sprint επιβεβαίωσαν πως δεν θα επιτρέψουν στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες τους να παραβρεθούν στην έκθεση της Βαρκελώνης, καθώς υπάρχει φόβος για εξάπλωση του ιού λόγω των επισκεπτών από Κίνα. Η Vivo σημείωσε πως θα παρουσιάσει σύντομα εκτός έκθεσης το νέο της concept phone APEX 2020, ενώ και η εταιρεία TCL ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματίσει για τις 22 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της El Pais, Deutsche Telekom και Vodafone εκφράζουν off the record έντονες ανησυχίες και ενδέχεται να ακολουθήσουν κι αυτές το κύμα φυγής από την έκθεση. Οι τελευταίες πληροφορίες από τους διοργανωτές πάντως αναφέρουν πως θα γίνει σύντομα μια συνάντηση για να παρθεί απόφαση αν η έκθεση θα πραγματοποιηθεί κανονικά φέτος ή όχι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*