Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MWC 2021: Στόχος η επιστροφή στην κανονικότητα, υπό προϋποθέσεις

*
Η τελευταία έκθεση Mobile World Congress έλαβε χώρα το 2019, αφού η πανδημία κατέστησε ανέφικτη τη διεξαγωγή της MWC 2020 στην Μπαρτσελόνα όπου και είχε προγραμματιστεί για το Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους. Έως και τότε, η GSM Association διεξήγαγε κατά κανόνα δύο εκθέσεις το χρόνο με την πρώτη στο δεύτερο μήνα κάθε έτους στην Ισπανία και την δεύτερη στη Σαγκάη της Κίνας, την περίοδο του καλοκαιριού. Τι αναμένεται για το MWC 2021; Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο John Hoffman, CEΟ της GSMA Limited, έδειξε την ανάγκη του για μια επιστροφή στην κανονικότητα και μια αποστασιοποίηση από τις “παρενέργειες” που έφερε μαζί του ο COVID-19. Η μεταφορά της MWC της Βαρκελώνης του 2021 για τον Ιούνιο/Ιούλιο του έτους, οδήγησε στην αντιστροφή των δύο εκθέσεων και έτσι εκείνη της Κίνας πρόκειται να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα (22–28 Φεβρουαρίου, 2021).



Όπως εξηγεί ο ίδιος, η χώρα της Άπω Ανατολής έχει γίνει μια «φούσκα» η οποία είναι προστατευμένη από εξάρσεις του ιού ελέω των αυστηρών μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ - για την ακρίβεια, το σύνολο των παρευρισκόμενων δεν θα αγγίξει τις 60.000 όπως το 2019, αλλά θα περιοριστεί στους περίπου 20.000 επισκέπτες. Μια αντίστοιχη αποκλιμάκωση αναμένεται και στη μεγάλη σκηνή της Ισπανίας με το σύνολο των θεατών να πέφτει από τους 110.000 στους 50.000. Οι ίδιοι θα υποχρεούνται να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορονοϊού (που θα έχει διεξαχθεί εντός 72 ωρών πριν από την έλευσή τους στο χώρο), ενώ τεστ θα διεξάγονται και στο χώρο της έκθεσης. Μεταξύ άλλων, η Ένωση στοχεύει σε ένα “περιβάλλον δίχως αφή” που θα επιτρέψει στους επισκέπτες την εγγραφή δίχως επαφή.

Φυσικά, ο κίνδυνος διασποράς του ιού δεν παύει να ελλοχεύει, άγνωστο παραμένει επομένως το αν και κατά πόσο θα διεξαχθεί η έκθεση με τον τρόπο που στοχεύει η GSMA. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*