Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MX Anywhere 2: Νέο ασύρματο ποντίκι από την Logitech

Η Logitech παρουσίασε το ποντίκι Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile, το οποίο είναι ασύρματο, φορητό και σύμφωνα με την εταιρεία, έχει σχεδιαστεί για υψηλή παραγωγικότητα όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης. Το Logitech MX Anywhere 2 διαθέτει έναν εξελιγμένο αισθητήρα laser Darkfield που μπορεί να ανιχνεύει την κίνηση πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια (ακόμη και γυαλί), έχει ένα χαρακτηριστικό συμπαγές καμπύλο σχήμα, ενώ η λαστιχένια επιφάνειά του το κάνει άνετο στη μακροχρόνια χρήση. Με διπλή δια-συνδεσιμότητα, το νέο περιφερειακό μπορεί να συνδεθεί με Windows PC ή Mac, είτε με τον ασύρματο δέκτη Pico Unifying (που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), είτε μέσω Bluetooth.

Ακόμη, το MX Anywhere 2 μπορεί μέσω του πλήκτρου Logitech Easy-Switch να αναγνωρίσει έως τρεις συσκευές μαζί. Επιπλέον, η ροδέλα κύλισης προσφέρει υπερ-ταχύ σκρολάρισμα, αλλά και κύλιση ακριβείας ανά κλικ. Όπως και το Logitech MX Master, έτσι και το Logitech MX Anywhere 2, μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του λογισμικού Logitech Options ώστε να μιμείται τις χειρονομίες στο touchpad των Mac, ενώ, τέλος, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του διαρκεί έως και δύο μήνες. Η νέα πρόταση της Logitech αναμένεται στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Αύγουστο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €81.99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*