Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Marshall Mode ΙΙ: Τα πρώτα πραγματικά wireless earbuds της εταιρίας

*
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Marshall μας παρουσιάζει την πρώτη της πραγματικά ασύρματη πρόταση ακουστικών earbud, τα Marshall Mode ΙΙ. Ακολουθώντας το γνωστό rugged design της ίδιας, η δεύτερη γενιά της σειράς Mode κάνει το άλμα προς την ασύρματη ‘όχθη’, προσφέροντας μεταξύ άλλων σύνδεση με χρήση του προτύπου Bluetooth 5.1 και αδιαβροχοποίηση της τάξεως IPX4.

Τα Marshall Mode II εξοπλίζονται με μαγνήτες νεοδυμίου των 6mm, ρυθμιζόμενο ΕQ, έλεγχο αφής, καθώς και ένα μικρόφωνο που εξυπηρετεί τόσο τις κλήσεις σας όσο και τη λειτουργία της εκάστοτε ψηφιακής βοηθού, ενώ εντός της συσκευασίας θα βρείτε εναλλάξιμα ear-tips με σκοπό την άνετη χρήση. Δυστυχώς λείπει κάποια τεχνολογία Active Noice Cancelation, ενώ παρά το καλό ιστορικό της εταιρίας στον τομέα της αυτονομίας, τα Mode II δεν ξεπερνούν τις υπόλοιπες προτάσεις της αγοράς.
Συγκεκριμένα, η αυτονομία ενεργής χρήσης φτάνει τις 5 ώρες με τη θήκη μεταφοράς στην οποία φυλάσσονται να προσφέρει έως και τέσσερεις επιπλέον φορτίσεις, αγγίζοντας συνολικά τις 25 ώρες ακρόασης. Η στάθμη της μπαταρίας της ‘κάψουλας’ φανερώνεται μέσω μιας λυχνίας LED, ενώ ή ίδια δύναται να φορτίσει είτε με χρήση καλωδίου USB Type-C, είτε ασύρματα.


Τα Marshall Mode II είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία, με την τιμή τους να ανέρχεται στα €179.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*