Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MasterWatt Lite: Νέα σειρά τροφοδοτικών από την Cooler Master

*
Η Cooler Master δεν αφήνει το PC σας σε ησυχία, ανακοινώνοντας νέα σειρά τροφοδοτικών με ονομασία MasterWatt Lite. Μιλάμε για τέσσερα διαφορετικά μοντέλα ισχύος 400W / 500W / 600W / 700W με έμφαση στην αξιόπιστη και απροβλημάτιστη λειτουργία. Η συσκευασία τους παρέχει όλα τα απαραίτητα καλώδια και εξαρτήματα ενώ όλα τα μοντέλα τηρούν τα πρότυπα ErP 2013 και CE για ασφαλή λειτουργία και αυξημένη σταθερότητα. Όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν σχεδιασμό που αυξάνει τις επιδόσεις του συστήματός σας και ανεμιστήρα 120 χιλιοστών για την ψύξη της μονάδος. Ο τελευταίος προσαρμόζει την ταχύτητά του ανάλογα με το φόρτο του τροφοδοτικού, γλυτώνοντάς σας έτσι από επιπλέον θόρυβο και φθορές. Η σειρά MasterWatt Lite καταφέρνει μικρότερη κατανάλωση όταν το σύστημά σας βρίσκεται σε standby (κατανάλωση μικρότερη των 0,5W) ενώ πληρεί όλες τις προδιαγραφές για την Ευρωπαϊκή αγορά. Μια σειρά προστασιών (OCP/OVP/UVP/SCP/OPP) μαζί με το Over Temperature Protection (OTP) ελαχιστοποιούν τους κινδύνους για φθορές στο σύστημά σας σε περίπτωση διακοπής ή υπέρτασης στο δίκτυο. Οι τέσσερις εκδόσεις των 400W / 500W / 600W / 700W τιμολογούνται στα €46,90, €55,90, €66,90 και €72,90 αντίστοιχα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*