Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MateBook: Αυτό είναι το πρώτο 2-in-1 Windows 10 tablet της Huawei

Η Huawei ανακοίνωσε στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2016 την πρώτη 2-in-1 Windows 10 συσκευή της, η οποία ονομάζεται MateBook. Πρόκειται για Windows 10 tablet, το οποίο έρχεται μαζί με θήκη-πληκτρολόγιο που λειτουργεί τόσο ως προστατευτικό κάλυμμα όσο και ως stand για άνετη πληκτρολόγηση. Η νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας ενσωματώνει οθόνη 12 ιντσών LCD, ανάλυσης 2160 × 1440 pixels (216ppi), με πάχος μόλις 6.9 χιλιοστά και βάρος 640 γραμμάρια. Στο εσωτερικό του συναντάμε επεξεργαστές Intel 6th-gen Core M, έως και 8GB μνήμη RAM, 512GB SSD και μπαταρία 4430mAh που υπόσχεται διάρκεια ζωής έως και 10 ώρες.



Το MateBook θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2016 και μαζί του πρόκειται να κυκλοφορήσουν ξεχωριστά διάφορα αξεσουάρ όπως είναι γραφίδα (MatePen) με ενσωματωμένα πλήκτρα, λειτουργία γόμας και laser pointer, και το MateDock με θύρες USB-A, USB-C, micro USB, Ethernet και μπαταρία. Όσον αφορά στη τιμή διάθεσης, η βασική έκδοση του tablet ξεκινάει από 799€, ενώ το πιο ακριβό μοντέλο με Intel Core m7 κοστίζει 1699€. Τέλος το keyboard, MatePen, και MateDock θα διατίθενται έναντι 169€, 69€, και 99€ αντίστοιχα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*