Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Max-Q: Η NVIDIA φέρνει σοβαρές επιδόσεις σε μικρό χώρο

*
Στo πλαίσιo της Computex 2017, η NVIDIA παρουσίασε τα σχέδιά της για δυνατότητα χρήσης όλων των GeForce GTX GPUs σε πολύ λεπτά laptops. Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία ονομάζεται Max-Q και υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις από τα ήδη υπάρχοντα gaming laptops, με πολύ πιο κομψό σασί, φτάνοντας να είναι έως και τρεις φορές πιο λεπτά και 3 φορές πιο δυνατά. Κάρτες όπως η NVIDIA GTX 1080 φροντίζουν για τη δύναμη εντός του, έως και 18 χιλιοστών πάχους, body, μαζί με ευκολίες όπως το Whisper Mode που αναλαμβάνει να ρίξει τον αριθμό των frames σε σημείο όπου το μηχάνημα θα παραμένει ήσυχο και μακριά από υψηλές θερμοκρασίες.



Τα πρώτα μοντέλα της νέας σειράς αναμένονται στις 27 Ιουνίου, με την NVIDIA να υπόσχεται περισσότερο software optimization για καλύτερη διαχείριση δύναμης και θερμότητας. Δεν θα είναι όλα τους powerhouses, με περισσότερα μοντέλα να αναμένονται από τις Acer, Aftershock, Alienware, ASUS, Clevo, Dream Machine, ECT, Gigabyte, Hasee, HP, LDLC, Lenovo, Machenike, Maingear, Mechrevo, MSI, Multicom, Origin PC, PC Specialist, Sager, Scan, Terrans Force, Tronic'5, XoticPC και με τις GTX 1060, 1070, 1080 εντός των συγκεκριμένων laptops. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*