Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Micro SD card 256GB από τη Samsung

Αν η ένδειξη “low storage” είναι κάτι που βλέπετε συχνά στη φορητή σας συσκευή, η Samsung έρχεται για να αλλάξει την κατάσταση. Η εταιρία ανακοίνωσε πως ετοιμάζει νέα Micro SD card χωρητικότητας 256GB και με ταχύτητα εγγραφής 90MB ανά δευτερόλεπτο. Η κάρτα φαντάζει ιδανική για φορητές συσκευές αν και ο “επίσημος” προσανατολισμός της είναι σε ο,τιδήποτε φορητό τραβάει video. Σύμφωνα με τη Samsung η κάρτα “χωράει” έως 12 ώρες 4K video ή 46 ώρες HD video. Αυτά τα νούμερα βέβαια είναι απλά ενδεικτικά. Αυτό που είναι σίγουρα πραγματικό και εντυπωσιακό είναι η τιμή της που ανέρχεται στα 249,99 δολάρια. Μπορείτε να γλυκάνετε βέβαια αυτό το νούμερο όταν μάθετε πως έρχεται με 10ετή εγγύηση αλλά και προστασία από X-rays, μαγνήτες, νερό και υψηλές θερμοκρασίες. Η διάθεσή της ξεκινά τον Ιούνιο.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*