Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: «Θα συνεχιστεί η περιορισμένη διάθεση των Xbox Series X/S και το 2021»

*
Τα προβλήματα στην παραγωγή και ο χαμηλός ρυθμός διάθεσης συστημάτων στην αγορά φαίνεται πως θα συνεχιστεί και το 2021 για το Xbox Series X και το Xbox Series S. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον δήλωσε ο Tim Stuart της Microsoft, ο οποίος εκτιμά ότι αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί σχεδόν σίγουρα μέχρι τον Απρίλιο. Ωστόσο, μετά από αυτό το πρώτο τετράμηνο της νέας χρονιάς, η διαδικασία παραγωγής θα έχει μπει σε σειρά για να τροφοδοτεί την αγορά με ολοένα και περισσότερες κονσόλες. «Θα συνεχιστούν τα προβλήματα για τους επόμενους 4-6 μήνες», τόνισε χαρακτηριστικά. Είναι πάντως εντυπωσιακό ότι η Microsoft κατάφερε να λανσάρει την κονσόλα ταυτόχρονα σε 37 αγορές εν μέσω πανδημίας, τη στιγμή που το Xbox One κυκλοφόρησε την πρώτη ημέρα σε μόλις 13!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*