Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Κόντρα στα Chromebooks με νέα laptops

*
Η Microsoft στοχεύει στο να διατηρήσει το ενδιαφέρον των μαθητών επικεντρωμένο στα Windows, ανακοινώνοντας στο ετήσιο Bett show (έκθεση εκμάθησης) του Λονδίνου καινούργιες συσκευές Windows 10 και Windows 10 S με τιμές που ξεκινούν από τα $189. Μάλιστα, ο αμερικανικός κολοσσός θα συνεργαστεί με τις BBC, Lego, Nasa, PBS, Pearson για να προσφέρουν μέσα από τις νέες συσκευές μαθησιακά προγράμματα σπουδών στους μαθητές. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στον ανταγωνισμό των Chromebooks, πράγμα που κάνει και η Lenovo – που προσφέρει κι αυτή με την σειρά της laptop στα $189 – με τον σχεδιασμό δύο διαφορετικών laptops που αποσκοπούν στην χρήση από μαθητές. Οι συσκευές και οι εφαρμογές που θα προκύψουν από την συνεργασία της Microsoft με τις προαναφερθείσες εταιρείες θα γίνουν διαθέσιμες εντός του έτους, οπότε και αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες στο εγγύς μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*