Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ming-Chi Kuo: Υποστήριξη mmWave και μικρότερο notch για το iPhone 13

*
Οι φήμες για το iPhone 13 συνεχίζουν να εμφανίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς και πλέον έχουμε νέα στοιχεία για το κομμάτι του 5G. Σύμφωνα με τον αναλυτή (και ιδιαίτερα έγκυρο στις προβλέψεις του) Ming-Chi Kuo, η Apple θα προσφέρει υποστήριξη mmWave για τα iPhone 13 που θα πουλάει στις περισσότερες αγορές του πλανήτη στα τέλη της χρονιάς. Τα mmWave iPhone 12 πουλήθηκαν μόνο στην αγορά των ΗΠΑ και έφτασαν μάλιστα στο 30-35% των αποστολών που έγιναν στην σχετική αγορά. Ο Kuo προβλέπει ακόμη πως τα νέα τηλέφωνα θα έχουν βελτιωμένη κάμερα, 120Hz refresh rates και μικρότερο notch. Μάλιστα, την τελευταία πληροφορία έρχεται να επιβεβαιώσει και ένα τζαμάκι προστασίας που έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και μπορείτε να δείτε στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*