Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Monitor και laptops με υποστήριξη 360Hz από την Alienware

*
Εάν είστε λάτρης της τεχνολογίας, τότε το Alienware 25 Gaming Monitor, που υποστηρίζει ρυθμό ανέωσης στα 360Hz, είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει μια από τις επόμενες αγορές σας. Επιπλέον η υποστήριξη για την τεχνολογία Reflex Latency Analyzer της NVIDIA, παρέχει στους παίκτες περισσότερα δεδομένα σχετικά με το latency και την απόδοση της συσκευής. Επίσης, το 37,5'' monitor έχει πιστοποίηση NVIDIA G-Sync Ultimate και specifications VESA DisplayHDR 600.



Ακόμα η Alienware αποφάσισε να αναβαθμίσει τα gaming laptops της. Το 17'' Area51m έρχεται πλέον με 10ης γενιάς Intel Core i9 CPUs και NVIDIA GeForce RTX GPUs. Έχει 360Hz FHD και την τεχνολογία ψύξης Crytech της Alienware. Σε περίπτωση που αναζητείτε κάτι πιο λεπτό, η λύση είναι το Alienware m17, που είναι επίσης εφοδιασμένο με 360Hz FHD panel και 10ης γενιάς επεξεργαστές Intel Gen Core H και HK.



Τέλος, η Alienware εισάγει custom-engineered graphics card options στα Aurora gaming desktops. Τα Aurora και Aurora Ryzen Edition θα έρχονται σύντομα με NVIDIA GeForce RTX 3090 και 3080 αλλά και συστήματα ψύξης που θα δίνουν έμφαση στην απόδοση των video games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*