Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Monitors 65 ιντσών με ανάλυση 4Κ και G-SYNC από την NVIDIA

*
Κατά τη διάρκεια της CES 2018, η NVIDIA αποκάλυψε  τις κινήσεις της στον τομέα των "Big Format Gaming Displays" και ετοιμαστείτε για monitors 65'' ανάλυσης 4Κ με HDR και πολλές άλλες ενσωματωμένες τεχνολογίες. Για το σκοπό αυτό η NVIDIA συνεργάζεται με την Acer και την HP, που διαθέτουν εμπειρία από ανάλογα projects. Με βάση τα όσα ως τώρα έχουν γίνει γνωστά, οι εν λόγω οθόνες θα προσφέρουν ρυθμό ανανέωσης 120Hz, θα υποστηρίζουν full-array backlighting, με μέγιστη φωτεινότητα 1.000 nits και ταυτόχρονα, θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη χρωματικής παλέτας DCI-P3. Ασφαλώς, επειδή προορίζονται για gaming θα έχουν χαμηλό latency, η τεχνολογία G-SYNC θα είναι παρούσα τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει η πλήρης ενσωμάτωση των λειτουργιών του NVIDIA SHIELD. Κάθε συσκευή θα συνοδεύεται από remote και gaming controller και το λανσάρισμά τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2018. Περισσότερα, στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*