Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Motion 1: Cooler Master και D-BOX ετοιμάζουν την απόλυτη gaming καρέκλα αξίας 2000 δολαρίων! (video)

Cooler Master και D-BOX ανακοίνωσαν πως συνεργάζονται για τη δημιουργία της απόλυτης gaming καρέκλας, το κόστος της οποίας θα ξεκινάει από τα 2000 δολάρια. Η Motion 1, όπως θα ονομάζεται, θα ενσωματώνει τις τεχνολογίες απτικής ανάδρασης της D-Box για να προσθέσει κίνηση και αντιδράσεις στον παίκτη σε μια λογική σαν αυτή που συναντάμε σε κάποια θεματικά πάρκα ή και εξομοιωτές. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το πως θα λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός ανάδρασης, αλλά φαίνεται πως οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν με γνωστούς publishers και developers, αλλά και παραγωγούς ταινιών. Στην αρχή, η καρέκλα θα συνεργάζεται μόνο με PC games, αλλά στη συνέχεια θα υπάρξει υποστήριξη και για κονσόλες. Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στο τελευταίο τρίμηνο του 2021 και οι πρώτες αποστολές υπολογίζονται για τον Ιανουάριο του 2022. Η τιμή της Motion 1 θα ξεκινάει από τα 1999 δολάρια και θα φτάνει έως και τα 2299.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*