Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Motorola Razr 2019: Πληροφορίες για το νέο αναδιπλούμενο

*
Εναλλακτικά θα κινηθεί η Motorola για το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone, το Motorola Razr 2019. Η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες και η εταιρεία θέλει να αναβιώσει το θρυλικό μοντέλο του παρελθόντος. Η παρουσίασή του αναμενόταν στο Mobile World Congress, ωστόσο φαίνεται πως η Motorola αποφάσισε να το αποκαλύψει πλήρως αργότερα, ίσως όταν το έχει σχεδόν έτοιμο για διάθεση. Το Motorola Razr 2019 αναμένεται να διατεθεί το καλοκαίρι στην Αμερική από τη Verizon και έπειτα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες αγορές. Η εν λόγω συσκευή φαίνεται πως θα διαφέρει αρκετά από τις αντίστοιχες προτάσεις ανταγωνιστικών εταιρειών: στόχος είναι να είναι μικρότερη από ένα σύγχρονο smartphone και η οθόνη της να περιορίζεται στο μισό όταν είναι διπλωμένη. Το μικρό μέρος της οθόνης που θα βρίσκεται εξωτερικά αναμένεται να προσφέρει πρόσβαση σε λίγες λειτουργίες (όπως Moto Display, Moto Actions και Moto Camera) και ειδοποιήσεις, ενώ θα υποστηρίζει και λειτουργίες αφής. Από τις υπόλοιπες πληροφορίες, φαίνεται πως η συσκευή θα υποστηρίζει το Google Assistant ακόμη και όταν είναι διπλωμένη, ενώ στις ίδιες συνθήκες θα μπορεί μέχρι και να τραβάει φωτογραφίες. Περισσότερα τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*