Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NX3000: Nέα smart camera από την Samsung

Η νέα ΝΧ3000 είναι η τελευταία προσθήκη στη γνωστή σειρά compact φωτογραφικών μηχανών NX της Samsung. Η εν λόγω πρόταση έρχεται με ένα ρετρό σχεδιασμό, ενώ διαθέτει αισθητήρα 20.3MP APS-C CMOS, ταχύτητα κλείστρου 1/4000 δευτερολέπτων με συνεχής λήψη 5fps. Επιπρόσθετα, η Samsung NX3000 διαθέτει μία αναστρεφόμενη οθόνη τριών ιντσών με λειτουργία Wink Shot. Απλώς ανοίγοντας την οθόνη, τοποθετώντας στο πλαίσιο ένα πρόσωπο και κλείνοντας το μάτι, οι χρήστες μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τη συσκευή και να απαθανατίσουν με ευκολία τη στιγμή.

Η ΝΧ3000 διαθέτει επίσης τη λειτουργία Tag & Go που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μοιραστεί εύκολα και άμεσα τις φωτογραφίες του μέσω Wi-Fi ή συνδεσιμότητας NFC. Το Tag & Go προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης προηγμένων λειτουργιών διασύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των Photo Beam, Remote Viewfinder Pro και Mobile Link. Η ΝΧ3000 θα είναι διαθέσιμη σε λευκό, μαύρο και καφέ χρώμα μαζί με το νέο compact φακό της Samsung 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS. Τέλος, με τον 16-50mm Power Zoom φακό οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τη λειτουργία ζουμ της φωτογραφικής μηχανής από το κινητό τους τηλέφωνο μέσω του Remote Viewfinder Pro, για ακόμα μεγαλύτερη δημιουργικότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*