Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nikkei: Η Apple μειώνει την παραγωγή του iPhone για πρώτη φορά

*
Ρεπορτάζ του Nikkei αναφέρει πως η Apple ζήτησε για πρώτη φορά από τη γραμμή παραγωγής του iPhone να μειώσει ρυθμούς. Ο λόγος, σύμφωνα με το άρθρο, είναι η συνεχιζόμενη προβληματική κατάσταση με τους ημιαγωγούς, αλλά και η κατάσταση με τα θέματα ενέργειας που ταλαιπωρούν την Κίνα. Η πληροφορία έρχεται από πολλές και διαφορετικές πηγές κοντά στην παραγωγή των γνωστών τηλεφώνων και μάλιστα τονίζει πως ενώ άλλες χρονιές οι εργαζόμενοι έπαιρναν έξτρα βάρδιες για να δουλεύουν τα εργοστάσια σε 24ωρη βάση, πλέον έχουν πάρει και άδειες. Ένας από τους συνεργάτες της Apple δήλωσε (ανώνυμα) πως με τα δεδομένα της στιγμής δεν είχε νόημα να πληρώνονται έξτρα βάρδιες καθώς δεν μπορούσε να προχωρήσει ορθολογικά η παραγωγή. Υπενθυμίζεται πως ήδη η Apple έχει μειώσει την παραγωγή του iPhone 13 από τον Οκτώβριο για να φτάσει στο στόχο των 83-85 εκ. συσκευών (αντί για τα 95 που είχε προβλέψει αρχικά). Το ρεπορτάζ σημειώνει η παραγωγή της Apple είναι στο -20% αυτή τη στιγμή για το iPhone 13.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*