Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ninendo Gigaleak: Η Nintendo ετοίμαζε ένα φορητό GameCube και μια HD έκδοση της κονσόλας

*
Το Nintendo Gigaleak συνεχίζεται και αυτή τη φορά αποκαλύπτεται πως η ιαπωνική εταιρεία ετοίμασε ένα φορητό GameCube και μια HD κονσόλα που θα στεκόταν απέναντι στον ανταγωνισμό. Σε ό,τι αφορά το πρώτο μηχάνημα, η συλλογιστική θα ήταν αντίστοιχη με αυτή του Nintendo Switch, δηλαδή μια φορητή κονσόλα και ένα dock που θα είχε υποδοχές για χειριστήρια, κάρτες μνήμης GameCube και SD Cards.



Για τα του HD μηχανήματος, η ιαπωνική εταιρεία σχεδίαζε έναν συνεχιστή της πορείας της κονσόλας που θα μπορούσε να αποδώσει γραφικά ανάλογα του Xbox 360, με σκοπό να το ρίξει στην αγορά τα Χριστούγεννα του 2005, δηλαδή ένα χρόνο περίπου πριν από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Wii. Το project του HD GameCube περιγράφεται αναλυτικά σε ένα PowerPoint που μπορείτε να βρείτε εδώ. https://imgur.com/a/P7tnvnN Όπως φαίνεται πάντως, η κακή εμπορική πορεία της κονσόλας ακύρωσε και τα σχέδια του HD GameCube. Από την άλλη, η έννοια του υβριδικού συστήματος εξελίχθηκε σε αυτό που ξέρουμε σήμερα ως Nintendo Switch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*