Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch: Δεύτερη καλύτερη επίδοση πωλήσεων κονσόλας τον Οκτώβριο

*
Το Nintendo Switch δεν σταματάει να πουλάει και φαίνεται πως η πορεία του συνεχίζει ακάθεκτη, αφού πέτυχε τον δεύτερο καλύτερο Οκτώβριο σε πωλήσεις για οποιαδήποτε κονσόλα στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η κονσόλα πούλησε στην Αμερική 735.926 νέες κονσόλες, σημειώνοντας δε αύξηση της τάξης του 136% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019! Μοναδική κονσόλα που πέρασε τις πωλήσεις Οκτωβρίου του Nintendo Switch είναι το Wii που πούλησε τον Οκτώβριο του 2008 807.000 κονσόλες. Το Nintendo Switch είναι για 23 σερί μήνες η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ, κάτι που είναι νέο ρεκόρ σύμφωνα με την NPD. Μέχρι σήμερα, η κονσόλα έχει σημειώσει πωλήσεις της τάξης των 22.5 εκ. συστημάτων στις ΗΠΑ μέχρι σήμερα, και πάνω από 63 εκ. συστήματα παγκοσμίως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Τρελές πωλήσεις, για μια κονσόλα η οποία δεν έχει κάνει και πολλά καινούργια release first party τίτλων, αλλά φαίνεται ότι η φορητότητα ήταν αυτό που θέλει ο κόσμος. Σε περίπτωση που βγει καινούργια έκδοση κονσόλας με νεο hardware, θα ήθελα πραγματικά να δω τις πωλήσεις.

    • vonzuchter
    • Μονοι τους παιζουν μπαλα.... στο handheld gaming δεν υπαρχει αλλος παικτης , το mobile gaming παραμενει εμετος και θα συνεχισει να ειναι εμετος.

*