Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch: Το system update 11.0.0 φέρνει πολλές και σημαντικές αλλαγές

*
Η Nintendo ξεκίνησε τη διάθεση του Nintendo Switch system update 11.0.0 που προσθέτει αρκετά ενδιαφέρουσες λειτουργίες στην κονσόλα. Η πιο σημαντική από αυτές είναι πως ο χρήστης μπορεί πλέον να μοιράσει τα screenshots και τα video captures απευθείας από την κονσόλα στο κινητό του, με τη χρήση ενός απλού QR Code που σκανάρεται από την κάμερα του smartphone. Ακόμη, τα σχετικά captures μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και σε έναν υπολογιστή μέσω μιας απλής σύνδεσης με καλώδιο USB. Στο μενού προστίθεται ακόμη η λίστα Trending που βρίσκεται πλέον κάτω από τη friends list και μπορεί να απεικονίσει τι παίζουν περισσότερο οι φίλοι του χρήστη. Τέλος, υπάρχει δυνατότητα για αυτόματο download των save data που βρίσκονται στο cloud πιο εύκολα για να γίνει πιο απλή η εναλλαγή ανάμεσα σε κονσόλες, καθώς και η επιλογή για προτεραιότητα στα downloads.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*