Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo: Στα πλάνα μελλοντικές mini κονσόλες και δηλώσεις για νέο hardware Nintendo Switch

*
Οι επικεφαλής της Nintendo ερωτήθηκαν στο πλαίσιο μιας ενημέρωσης επενδυτών για το θέμα των μελλοντικών mini κονσολών, αλλά και το Nintendo Switch Pro. Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, δήλωσε επί του πιο σημαντικού θέματος των τελευταίων μηνών πως «η εταιρεία μας θα συνεχίσει να δημιουργεί μοναδικά games και για να το κάνει αυτό θα συνεχίσουμε να προτείνουμε στους καταναλωτές τίτλους το συγκεκριμένο hardware. Συνεχώς αναπτύσσουμε hardware και εργαζόμαστε σε αυτό, αλλά προς το παρόν δεν θα σχολιάσουμε κάτι για προϊόντα που έχουμε υπό ανάπτυξη». Σε ό,τι αφορά μελλοντικές mini κονσόλες, ο πρόεδρος της εταιρείας σημείωσε πως «πάντα θέλουμε τα προϊόντα μας να είναι προσιτά σε άτομα όλων των ηλικιών, από παιδιά έως ενήλικες. ΘΑ συνεχίσουμε να εξετάζουμε τις πιθανότητες διάθεσης κλασικών τίτλων και με προτάσεις όπως τα NES και SNES Classic Mini, καθώς και μέσω των online υπηρεσιών μας».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*