Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nokia 3.4: Με δυνατές επιδόσεις και υψηλές ταχύτητες

*
Αναβαθμίστε σε περισσότερη ισχύ με το Nokia 3.4. Μεγιστοποιήστε τo streaming, το binging και δουλέψτε σε μια οθόνη οπής HD+ 6,39 ιντσών που σας προσφέρει ακόμη περισσότερο χώρο προβολής. Μην ανησυχείτε για το πόσο θα κρατήσει η χρήση του κινητού αφού προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας 2 ημερών! Λάβετε την τέλεια λήψη με ισχυρή απεικόνιση AI τριπλής κάμερας, Λειτουργία πορτρέτου, Νυχτερινή λειτουργία και εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό. Το Nokia 3.4 σάς προσφέρει στυλ και ανθεκτικότητα όλα σε ένα, καθώς και εύκολη πρόσβαση με ξεκλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Έρχεται με λειτουργικό Android One για να σας κρατά μπροστά από την καμπύλη με χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας και αναβαθμίσεων λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι θα αξιοποιήσετε περισσότερο το τηλέφωνό σας για περισσότερο χρόνο.



Δύναμη στα χέρια σας!
Ενισχύστε το παιχνίδι σας με τη νεότερη πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 460 για κινητά και απολαύστε έως και 70% καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές.

Οθόνη 6.39” HD+
Μεγιστοποιήστε τo streaming, το binging και δουλέψτε σε μια οθόνη οπής HD+ 6,39 ιντσών που σας προσφέρει ακόμη περισσότερο χώρο προβολής!

Όση ενέργεια χρειάζεσαι!
Λάβετε ταχύτερη απόδοση και περισσότερο χρόνο για εργασία και παιχνίδι με διάρκεια ζωής μπαταρίας 2 ημερών! Η τεχνολογία Adaptive Battery δίνει προτεραιότητα στην ισχύ των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν.
Επαγγελματικές φωτογραφίες!
Τραβήξτε φωτογραφίες σαν επαγγελματίας με εφέ φόντου και επεξεργασία σε λειτουργία Πορτραίτου, ακόμη και για τις selfies σας. Βγάλτε φωτογραφίές σε χαμηλό φωτισμό με τη λειτουργία νυχτερινής λειτουργίας, ενώ μπορείτε να χωρέσετε περισσότερα στο κάδρο σας χάρη στην εξαιρετικά ευρεία κάμερα των 5 MP. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*