Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Gabe Newell εθεάθη να παραδίδει Steam Decks

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο co-founder και CEO της Valve, Gabe Newell εθεάθη να παραδίδει Steam Decks σε πελάτες αυτή την εβδομάδα, ακόμα και σε άτομα που δεν είχαν παραγγείλει το handheld. O bitfiddler0 στο Reddit αναφέρει πως έλαβε ένα spam email την προηγούμενη εβδομάδα που έλεγε πως το Steam Deck του έφτασε νωρίτερα και θα παραδοθεί το Σάββατο.

Έπειτα, ο χρήστης είχε κανονίσει μια εκδρομή με τους φίλους του και άφησε πίσω την γυναίκα του να προσέχει για τυχόν παραδόσεις. Ο "deliver guy" φτάνει στο σπίτι του Mike (όχι το πραγματικό όνομα του Redditor) μαζί με ένα camera crew και η γυναίκα του αντιλαμβάνεται πως είναι ο Gabe Newell. Για να υποστηρίξει την παραπάνω φήμη, δημοσίευσε μια εικόνα που δείχνει τον Gabe Newell να παραδίδει το Steam Deck.




Ένας άλλος χρήστης αναφέρει πως έλαβε ένα Steam Deck από τον ίδιο τον Newell χωρίς ωστόσο να το έχει παραγγείλει. Επιπλέον, μοίρασε μια φωτογραφία του Steam Deck Case με την υπογραφή του Newell απάνω της.



Οι αποστολές του Steam Deck ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Η handheld console της Valve τρέχει με το πιο πρόσφατο λογισμικό SteamOS, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης οποιουδήποτε λογισμικού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*