Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Oculus: Μόνιμη πτώση τιμής για το Rift

*
Ημέρα ανακοινώσεων η χθεσινή για την Oculus η οποία είχε μόνο καλά νέα για τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές. Για αρχή, ανακοίνωσε πως η τιμή του Oculus Rift ορίζεται πλέον μόνιμα στα 399 δολάρια, για το πακέτο που προλαμβάνει το headset αλλά και τα Oculus Touch motion controllers. Υπενθυμίζουμε πως αρχικά το headset στοίχιζε 599 δολάρια και τα controllers 199 δολάρια.



Στη συνέχεια είχαμε ανακοίνωση ολοκαίνουριου headset, για τσέπες που δεν έχουν σκοπό να αποκτήσουν το Rift ούτε με τη νέα του τιμή. Ο λόγος για το Oculus Go που αναμένεται αρχές του 2018 προς 199 δολάρια και έχει ως σκοπό να φέρει το VR σε ένα δις καταναλωτές συνολικά. Το headset κάνει εκπτώσεις για να μειώσει την τιμή του, αφήνοντας π.χ. εκτός τους αισθητήρες για τα motion controllers. Οι οθόνες του όμως δεν είναι “του πεταματού”, με ανάλυση 2560x1440 ενώ προσφέρει και ήχο που ακολουθεί την κίνησή σας στο χώρο και μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμα και χωρίς ακουστικά. Το Oculus Go θα φτάσει στα χέρια των developers το Νοέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*