Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Oculus και Facebook ανακοίνωσαν το Oculus Quest

*
Προφανώς, ένα από τα μεγαλύερα εμπόδια που αντιμετωπίζουν όσοι θέλουν να εισέλθουν στον κόσμο του VR είναι η τιμή. Ένα PC πακέτο με ένα headset όπως τα Oculus Rift και HTC Vive μπορεί να ξεπεράσουν σε τιμή τα €1000, ποσό απαγορευτικό για πολλούς. Για πολλά χρόνια, υπάρχει η απαίτηση για ένα standalone VR headset και τώρα, Oculus και Facebook έρχονται να ικανοποιήσουν το κοινό με το Oculus Quest. Αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019, με τιμή που ξεκινάει από $399 για το μοντέλο των 64GB, που θα συνοδεύεται από δύο Oculus Touch controllers. Η ανάλυση του headset είναι 1600×1440 για κάθε μάτι. Επίσης υπάρχουν τέσσερεις ultra wide-angle sensors και ειδικοί αλγόριθμοι για τον εντοπισμό της θέσης των χρηστών σε πραγματικό χρόνο, δίχως να απαιτούνται εξωτερικοί αισθητήρες, οπότε, οι χρήστες δεν απαιτείται να βρίσκονται συνεχώς κλεισμένοι σε ένα χώρο. Αυτό χάρησ την τεχνολογία Oculus Insight. Όσον αφορά τη βιβλιοθήκη τίτλων, κατά το λανσάρισμα θα υπάρχουν περί τους 50, μεταξύ αυτών τα The Climb, Robo Recall και Moss.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*