Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

OnePlus Nord, αυτό είναι το νέο midrange smartphone της αγοράς (video)

H OnePlus ανακοίνωσε το νέο της midrange smartphone, το OnePlus Nord. Η συσκευή έχει οθόνη τεχνολογίας AMOLED με διαγώνιο 6,44 ιντσών και ανάλυση Full HD+, μικρά bezels και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Την προστατεύει Gorilla Glass 5 και κάτω από το όλο setup βρίσκεται ο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στα ενδότερα της συσκευής υπάρχει ο Snapdragon 765G που υποστηρίζει συνδέσεις σε δίκτυα 5G και θα υπάρξουν δύο διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής: μία με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και μία με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Στα των 4 καμερών, υπάρχει ένας αισθητήρας 48MP, ένας ultrawide 8MP, ένας 2MP macro και ένας αισθητήρας βάθους 5MP.

Στο μπροστινό τμήμα υπάρχει μια διπλή κάμερα, μια με αισθητήρα 8MP (ultrawide) και μια με αισθητήρα 32MP. Η μπαταρία του OnePlus Nord έχει χωρητικότητα 4115mAh και μπορεί να φορτίσει με τον παρεχόμενο Warp Charger στο 70% της σε 30 λεπτά. Το OnePlus Nord είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας και αναμένεται στα τέλη Αυγούστου σε τιμή €449 για το φθηνό μοντέλο και €569 για το πιο ακριβό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*