Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

OnePlus X: Νέο smartphone από την κινεζική εταιρεία

Η επικείμενη αποκάλυψη του OnePlus X φαίνεται να επιβεβαιώνει τις πρόσφατες φήμες σχετικά με την κυκλοφορία νέου  smartphone από την κινεζική εταιρεία. Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, το νέο κινητό θα αποκαλυφθεί σε press event που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο στις 29 Οκτωβρίου. Είναι η πρώτη φορά που η OnePlus πραγματοποιεί event για την παρουσίαση νέου smartphone, αφού το πιο πρόσφατο OnePlus 2 ανακοινώθηκε μέσω virtual reality event στις αρχές του έτους.



Το παραπάνω teaser image για κάτι που ονομάζεται OnePlus Χ ίσως έχει να κάνει με το OnePlus Mini, όπου σύμφωνα με διαρροές έρχεται με διπλή πίσω κάμερα, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και οθόνη 5 ιντσών. Όπως και να έχει, στις 29 του μήνα θα γίνουμε σοφότεροι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*