Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

OnePlus και Oppo γίνονται και επίσημα ένα

*
Εδώ και αρκετούς μήνες, ομάδες της OnePlus και της Oppo έχουν αρχίσει να ενώνονται για καλύτερη απόδοση και στις δύο μπράντες και φαίνεται πλέον πως η συνεργασία αυτή γίνεται ακόμη πιο έντονη και φτάνει στα επίπεδα της συγχώνευσης. Η εξέλιξη αυτή θα βοηθήσει και τις δύο εταιρείες να εκμεταλλευτούν καλύτερα τους πόρους τους, αν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανεξάρτητα. Οι δύο μεριές συνεργάζονται εδώ και καιρό στον τομέα των προϊόντων B2B, ενώ πλέον θα έχουν και τη δυνατότητα να προσφέρουν καλύτερα και πιο συστηματικά νέα updates για το λογισμικό τους. Ο CEO της OnePlus Pete Lau, δήλωσε πως «αυτή η εξέλιξη θα είναι θετική για την κοινότητα και τους πελάτες μας. Με αυτήν την περαιτέρω συνεργασία με την Oppo, θα έχουμε περισσότερους πόρους για να δημιουργήσουμε ακόμη καλύτερα προϊόντα».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*