Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PCs αξίας 2 εκ. δολαρίων κλάπηκαν για Bitcoin Mining

*
Η μανία με το Bitcoin Mining δεν λέει να κοπάσει και στην Ισλανδία είχαμε ένα ιδιαίτερο περιστατικό, αφού πάνω από 600 υπολογιστές κλάπηκαν με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε διαδικασία mining κρυπτονομισμάτων. Κάτι τέτοιο αναφέρει η έκθεση των Αρχών που έχουν αναλάβει την υπόθεση στη χώρα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η αξία των συστημάτων που έφτασαν στα χέρια των κλεφτών φτάνει τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει 11 ανθρώπους που θεωρεί ύποπτους, και μέσα σε αυτούς βρίσκεται μάλιστα και ένας υπεύθυνος ασφαλείας. Οι ληστείες έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο και όπως αναφέρει αξιωματούχος της ισλανδικής αστυνομίας, πρώτη φορά έχει γίνει τόσο μεγάλη ληστεία εξοπλισμού υπολογιστών στη χώρα. Η Ισλανδία είναι αυτή τη στιγμή ο παράδεισος του bitcoin mining, κυρίως λόγω του χαμηλού κόστους του ρεύματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*