Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS4: Διαθέσιμο από σήμερα το system software update 8.0

*
Η Sony ανακοίνωσε πως ξεκινάει από σήμερα τη διάθεση του PS4 system software update 8.0 με σημαντικές αλλαγές σε Party και Messages και άλλους τομείς. Η ενημέρωση αναφέρει πως τα Party και Messages θα είναι περισσότερο ενοποιημένα και θα χρησιμοποιούν τα ίδια groups παικτών για ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων και chats. Ακόμη, έρχονται νέα avatars από τίτλους όπως Bloodborne, Journey, Ghost of Tsushima, God of War, The Last of Us: Part II, The Last of Us Remastered και Uncharted 4: A Thief’s End, καθώς και η επιλογή «Mute all Microphones» από το quick menu. Οι επιλογές γονικού ελέγχου γίνονται πιο ευέλικτες, ενώ ενσωματώνεται καλύτερα και το 2-Step Verification στην κονσόλα. Τέλος, αφαιρείται η επιλογή δημιουργίας Events ή πρόσβασης σε υπάρχοντα από άλλους χρήστες και αναβαθμίζεται το Remote Play App σε φορητές συσκευές και PC για να μπορεί να συνδεθεί και με το PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*